3 kule spill akkurat nå

Play Game

De aller fleste liker å spille, enten på mobil eller datamaskin. Det er en fin måte å slå i hjel litt tid, eller å underholde seg selv mens en venter på noen. Det er også perfekt å dra frem et morsomt spill, når du sitter i kollektivtrafikken på vei til jobb. Et større og større utvalg, har ført til at det nå finnes noe for enhver. Enten du liker spill med hest, spill med kort eller et spill fullspekket med action, så vil du enkelt finne din favoritt. Om du lurer på hvilke spill som spilles mest i 2020, har vi noen veldig gode forslag på lur.

Når du er glad i å spille, er det viktig å ha en datamaskin eller enhet som er kjapp. Hva er vel verre enn at spillet henger seg opp, på grunn av en treig datamaskin? I verst fall kan det føre til at du taper en flott pengepremie du akkurat har vunnet. En god løsning er å kjøre Avast Cleanup, så enheten din blir kvitt gamle filer. Dette programmet rydder opp, og lokaliserer alle feil og svakheter som gjør datamaskinen din treig. Det er en bra måte å fjerne filer, som ellers bare tar unødig plass.

Når datamaskinen er i topp form, kan du konsentrere deg om et som er gøy. Nemlig å spille. Du vil at den ikke henger seg opp, men at alt går raskt og smidig. Vi har funnet frem tre relativt nye spill, som vi tror du vil like. Dette er spill i høy kvalitet, med mye action på lur. Sett deg godt tilbake og lær mer om disse, her. 

1.Minecraft – for deg som liker å bygge

Her kan du utforske uendelig med verdener, og bygge alt fra et enkelt hus, til et vidunderlig slott. Du kan spille i kreativ modus med ubegrensede ressurser, eller foreta et dyp-dykk ned i en verden, der det er overlevelse som gjelder. Du kan også lage egne våpen og rustninger, for å beskytte deg mot fienden. Det er ekstra gøy at du kan utforske disse nye verdenene alene eller med vennene dine.  Spillet kan spilles på alle dine mobile enheter eller med Windows 10 installert.

2.Control – detaljert og superkult

En av tingene som har gjort Control såpass populært, er den detaljerte grafikken. Det minner ofte mer om å se på en film, enn om et spill. Du kan spille ulike roller og skuespillerprestasjonene er imponerende. Spillet har tatt spillverden med storm, og det er tydelig at hver eneste detalj har fått oppmerksomhet. Spillet kommer fra Remedy Entertainment, og fortjener utvilsomt et besøk.

3.Monster Hunter World – monstrene kommer

På Monster Hunter kan du jage skumle monstre alene eller med venner. Du vil gradvis møte større og skumlere monstre, og finne ressurser som gjør at våpnene dine blir bedre og bedre. Selv om konseptet er enkelt, gir spillet en enorm spillopplevelse. Grafikken er svært detaljert, og spillet byr på enormt mye innhold. Det har lenge vært svært populært i Japan, og er nå endelig også tilgjengelig for oss her i landet.

Popular Games

Do You Like This Game?


Embed this game on your Website:

Game Categories:  Action