Travsport står fortsatt sterkt i Norden

Play Game

Travsport innebærer en kamp om hvilken kusk som greier å få med seg hesten og kjerra over mållinjen fortest. Over hele Norges land foregår disse løpene fortsatt, og det er en tradisjon som her til lands har foregått helt siden 1832, da det første løpet fant sted i Kristiania.

Sporten stammer derimot enda lenger tilbake, da sporten begynte sitt liv i USA på starten av 1800-tallet. I dag omfatter travsport så mye mer enn bare hesteløp, og også avling av hestene, så vel som tipping på hvem som skal vinne løpet, står i dag meget sterkt.

Travbaner som Bjerke, Jarlsberg, Leangen, Biri, Forus og Momarken, med mange flere, er navn de fleste av oss nordmenn har hørt. Allikevel må det sies at travsporten har mistet noe feste blant den yngre generasjonen. Men med gode odds og spennende muligheter for gevinster, så vil det ikke overraske noen om denne sporten tar seg opp igjen.

Slik spiller man på hest

Å spille på hest er i grunn like enkelt som de fleste andre spill på sport. Innen travsport skal du enkelt og greit legge inn din kupong med dine favoritter. Mest populært er det å spille på løpene ved navn V65 og V75. Disse er som oftest kjent som Rikstoto her i Norden.

Spillene kan enkelt settes online hos et spilleselskap. For eksempel har giganten Unibet gode muligheter for spill innenfor travsport. Du kan derimot også ta turen til travbanen på egenhånd for en ekstra flott opplevelse, da dette virkelig kan øke spenningen.

Om du aldri har vært på travbanen før, så kan dette fort sammenlignes med en fotballkamp. Travbanen er derimot kanskje enda litt bedre, da det her er godt rom på tribunen, og den ofte er rammet inn i et glassverk. Dermed kan du sitte inne og nyte en god middag, mens du skuer ut på travløpene.

Velg din strategi og tipp på trav!

Du kan naturligvis satse på enkeltløp, og det er nok av penger å hente her. Allikevel er det nok innen ovennevnte Rikstoto at folk flest ønsker å tippe. Dette går, i for eksempel V75, ut på å tippe riktig vinner i 7 forskjellige løp. Det er gevinster for de som klarer å tippe riktig på 5 løp eller flere.

Naturligvis er det dog ikke mange som klarer dette, og spesielt 7 forskjellige løp er en hard nøtt å knekke. Denne potten blir ofte utsatt, da det noen uker ikke er en eneste person som klarer å lande alle 7 resultatene, og dermed stikke av med jackpotten. Med andre ord kan den gro seg virkelig stor.

En stor pott som dette krever et virkelig godt spill, men det behøver nødvendigvis ikke å være fra en ekspert. Kanskje er det bare en vågal nybegynner som deg selv som setter akkurat dette spillet. Det har det vært mange av opp gjennom historien, både innen trav, fotball, og andre idretter med lange kupongspill.

Ønsker du å lære enda mer om trav, så kan du ta en nærmere titt her: https://www.norgecasino.com/trav-og-hest

Popular Games

Do You Like This Game?


Embed this game on your Website:

Game Categories:  Action