Lær å spille hesteveddeløp

Play Game

Les her og bli oppdatert på hvordan du spiller på hesteveddeløp. De fleste har sannsynligvis prøvd å satse penger på forskjellige sportskamper som for eksempel en god gammeldags tippekupong. En del har også prøvd å satse noen penger på hester. Hvis du så er en av de som ennå ikke har blitt kjent med hesteveddeløp, og hvordan du kan spille på det, så kan du få det du behøver å vite i denne artikkelen.  

Vinner

Det kommer kanskje ikke som en overraskelse at du kan satse på vinneren av løpet. Dette spillet er helt enkelt, og du skal bare spille på den hesten du tror krysser mållinjen først.  

Plassering

For å vinne i dette spillet, hvor syv eller flere hester deltar i et løp, må hesten du har spilt på være blant de tre første hestene over målstreken for å vinne. Skulle løpet startes med bare seks eller færre hester, må hesten din være blant de to første hestene over mållinjen.

Når du spiller på hester, vil du også fort oppdage at du kan spille på både varmblods- og kaldblodshester. De løper ikke samtidig, men det kan være greit å vite forskjellen, noe du kan lese mer om i Store Norske Leksikon.

Trio

Trio er en type spill som det kan være vanskelig å få gevinst på når man spiller på trav eller galopp. Her skal du nemlig ikke bare forutsi hvilke tre hester som først krysser mållinjen i et løp, men også i riktig rekkefølge.

Tvilling & kombinasjon

Hvis du satser på en tvilling, skal du finne de to hestene som du anslår vil først krysse mållinjen, men i tilfeldig rekkefølge. I tillegg er det en kombinasjon med nesten samme odds, men her skal du angi hvilken av de to hestene som kommer først.

V-odds

Her spiller du på V5, V6, V65 eller V75. I sin enkelhet handler dette om å finne vinnerne av noen forhåndsvalgte løp. Hvis du for eksempel spiller V4 vinner du hvis du har fire riktige, eller 3 riktige hvis ingen har fire. På V65 vinner på fem og seks riktige. Hvis det ikke er rekker med seks riktige, blir pengene overført til en jackpottpulje.

Hold oversikt over notatene og analysene dine

Et av de klassiske spilletipsene er å huske å skrive ned notatene og lagre informasjonen din på et sted hvor du har en klar oversikt over ting du har opplevd. Lag for eksempel en tidsplan med kommentarer, resultater, vurderte odds og så videre, slik at opplevelsen din ikke går tapt og du bygger et godt sammenligningsgrunnlag. På de enkelte veddeløpsbanene kan du lese blogger og nyheter om stallhestene, mediedekningen og ekspertenes vurdering av årstider og kommende løp. Det kan hjelpe deg underveis med dine egne notater og opplevelser. Hesteveddeløp kan spilles på mange nivåer, og alt avhenger av hvor seriøst du vil spille. Det er muligheter for å bare spille for moro skyld og stole på fru Fortuna, og så er det spill for de som bruker lang tid på å lage analyser og odds.

Når man spiller på hester, så er det vigtig å huske at man bare skal spille for hyggens skyld. Man skal aldri spille for mer enn man har råd til å tape, og hvis det ikke er morsomt og hyggelig lenger, skal man stoppe med en gang. Har du problemer med å kontrollere spillingen, er det hjelp og gode råd å få hos Hjelpelinjen. Kontakt også gjerne Hjelpelinjen hvis du kjenner noen som trenger hjelp, eller som kanskje ikke er helt klar over at han eller hun har et problem.

Popular Games

Do You Like This Game?


Embed this game on your Website:

Game Categories:  Action