Slik kan du starte en hesteblogg 

Play Game

Som alle hesteelskere vet, så er det ingenting som er bedre enn å dele bilder og informasjon om hester. Kanskje har du til og med din egen hest som du kan dele. Hvis du vet mye om hester og liker å ta bilder og skrive innlegg, så kan det være ditt tegn på at du skal begynne å skrive hesteblogg.  

Å skrive en god hesteblogg er en fantastisk hobby, fordi du kan skrive om det du liker aller best. I tillegg kan venner og familie lese om hva du driver med, og hva du bryr deg om. En blogg kan dessuten hjelpe deg til å bli en god skribent. Du kan komme i gang med få steg.  

Lag bloggen 

Det første du må gjøre er å lage selve bloggen, dette kan du gjøre ut fra egne maler på nett. Her kan du velge et passende navn og kult design, som gjør at din side skiller seg ut. Det kan være smart å velge et navn som har noe heste-relatert i tittelen, slik at folk med en gang skjønner hva bloggen handler om.  

Skriv et innlegg 

Når siden er klar, kan du begynne å skrive ditt første innlegg. Dette kan handle om deg, som en liten introduksjon. Fortell hvem du er, og hva ditt forhold til hester er. Mange liker å ha et ansikt på personen de leser fra, og det kan dessuten være fint å skrive at du kan noe om hester.

Finn gode bilder 

Sammen med de skriftlige innleggene bør du også ha noen fine bilder. Dette gjør det mye m er spennende for leserne dine, og gjør at hele bloggen ser bedre og mer profesjonell ut. Du kan ta dine egne bilder, eller finne bilder på nett som du har lov til å bruke. Disse må være fra stock-photo sider. Når du er i stallen eller er ute og rir, kan du ta noen egne bilder også! 

Hvis du er glad i hest så kan du lage en blogg der du forteller om dine egne erfaringer. Du kan for eksempel skrive om hva dressur ridning er, eller om din favoritt hest.  

Popular Games

Do You Like This Game?


Embed this game on your Website:

Game Categories:  Action