Betting på hester for nybegynnere

Play Game

Når det gjelder betting på hester er det viktig at du setter deg inn i sporten før du spiller. På denne måten vil du oppnå en verdifull kunnskap, som du kan utnytte når du spiller. Ridning er en morsom sport som alltid engasjerer publikum. Du kan derfor la deg engasjere ved å spille med utgangspunkt i løp.

Det er mest vanlig er å spille på store løp som Norsk Derby eller The Grand National. Derimot kan du også velge andre arrangementer. Formen til en hest kan ødelegge for hele løpet. Både bane, underlag og banelengde kan være avgjørende for resultatet.

Slik spiller du på hest

Når du skal spille på hest bør du sette seg inne i hestesportens regler. Det anbefales at du setter deg inn i bonuser som er tilgjengelig. Ta en titt på nettsiden KasinoBonus.guru om du ønsker en oversikt over hvilke bonuser som er tilgjengelig. De fleste spiller gjerne et win-spill, som tilsier et spill på vinneren av løpet.

Kombinasjonsspill tilsier at du spiller på to eller flere hester. Det finnes mange spill som tillater at du spiller kombinasjonsspill som trippel, tre doble eller tre win-spill. Lay betting er når du vinner på å spille på hesten som taper. Dette er derimot en smart spill strategi, som gjerne krever at du en erfaren spiller.

Finn din storfavoritt

Du velger en storfavoritt ut fra ulike faktorer. Du kan blant annet vurdere banen som benyttes til løpet. I Norge har vi bare en bane som brukes til hestesport. Dette er den kjente Øvrevoll galoppbane. Derimot finner du flere baner i både Irland og Storbritannia.

Banens lengde kan også være avgjørende for om storfavoritten løper godt nok, i det avgjørende løpet. De aller fleste hester har en banelengde som favoritt. Dette gjør det enkelt å spille på resultatet av løpet. Både treneren og jockeyen, kan være med på å påvirke hestens løp. Bruk derfor tid på å finne en favoritthest.

Ulike former for hesteløp

Skal du spille på et hesteløp er det mye å ta hensyn til. Det finnes ulike typer hesteløp i dag. I Storbritannia deles hestesporten inn i to ulike hesteløp. Dette er løpene National Hunt Racing og Flat Racing. Flat Racing kan deles opp i løpene Maidenløp, Flat Handicap-løp og Gruppeløp. De fleste hester begynner karrieren i Maidenløp.

National Hunt Racing kan deles opp i typene Bumpers, Novice Races, National Hunt Handicap Races og Grad 1-løp. Det er ikke mange spill som er tilgjengelig på Bumpers. Det kan være vanskelig å spille på løp som Novice Races. Derimot anbefales det å spille på løpene National Hunt Handicap Races og Grade 1-løp.

Aktuelle løp som avholdes

I Norge avholdes løpene Grade 1-løp, Oslo Cup og Marit Sveaas Minneløp. I det sistnevnte løpet har det vært premier på rundt en million kroner. Du kan også spille på løp som avholdes i Storbritannia. Det anbefales derfor at du finner deg en storfavoritt, som du kan spille på når du ønsker å delta i betting på hest.

Popular Games

Do You Like This Game?


Embed this game on your Website:

Game Categories:  Action