Norsk Rikstoto: spill på hest

Play Game

Som du kanskje er klar over fra før så foregår alt av spill på hest i Norge via Norsk Rikstoto. Stiftelsen ble opprettet i 1982 og har siden det gikk nordmenn muligheten til å vedde på hest på en trygg og sikker måte.

Norsk Rikstoto er selve motoren når det kommer til økonomien til norsk hestesport. Det er nemlig slik at Norsk Rikstoto finansierer hestesporten. Det vil si at alle pengene som forbrukere bruker på å vedde på hest og løp går tilbake til sporten. Disse pengene går blant annet til barneidrett, utdanning, forskning, hesteterapi og avling.

Vinnersjanser og «Stalltips»

Hos Rikstoto kan du altså vedde på hest. Her kan du for eksempel teste ut Stalltips. Dette er en funksjon som gjør at du kan spille som en hesteekspert selv om du har null peiling på hest. Uten at du behøver å gjøre noe så velger Rikstoto ut noen favoritter og noen outsidere slik at du får en ferdig utfylt kupong. Desto høyere beløp du ønsker å spille for, desto flere hester får du på kupongen din. Nå tenker du kanskje at det er litt rart at det er outsidere på kupongen, men dette er faktisk viktig dersom du ønsker å ha en sjanse til å vinne de virkelige store premiene.

Det er mange som lurer på hvor stor sjanse det er for å vinne på hest, men det er ganske vanskelig å gi faste tall på akkurat dette. Det er nemlig mange faktorer som spiller inn her. For eksempel så er det veldig forskjellig hvor mange hester som deltar i et løp og dette har åpenbart en stor innvirkning på vinnersjansene dine. Noen ganger kan det være så mange hester som 24, men det kan også være så få som 2. Derfor er det vanskelig å si akkurat hvor store sjanser du har, men dersom du føler at det blir for risikabelt og du tenker at du heller ønsker å investere i noe annet, så les mer her. 

Et sikkert spill

Rikstoto er også svært opptatt av at du skal spille ansvarlig når du benytter deg av sidens tjenester. Derfor har du mulighet til å blant annet sette opp egne spillegrenser. Kanskje ønsker du kun å spille for 1000 kroner i måneden, da kan du sette opp en slik grense. Da vil du altså ikke få mulighet til å spille mer etter du har nådd det gitte beløpet. Dette kan være en god ide både for deg som ikke ønsker å bruke for mye penger og for deg som er redd for at spillingen kan komme litt ut av kontroll.

Norsk Rikstoto kartlegger og analyserer også alle kunders spill adferd. Dette er for å kunne tilby et så trygt og ansvarlig spill som overhodet mulig. Ut fra adferden din så kan du få varsler, motta melding og du kan til og med få tilbud om å ta en selvtest om din spill adferd for å se om den kanskje ikke var så sunn som du opprinnelig trodde.

Popular Games

Do You Like This Game?


Embed this game on your Website:

Game Categories:  Action