Cardinal Quest 2

Play Game

Et tur-basert hack ‘n’ slash eventyr. Velg blant seks klasser og kjempe seg gjennom tilfeldig genererte nivåer fulle av bugnende skatter for å bekjempe mørkets krefter!Cardinal Quest 2 er gratis-å-spille. Du kan låse opp nye klasser og fordeler erfaringer med Kreds eller tjene dem ved å spille. Uansett, tre Akter av unike steder, monstre og bosser er ditt til å erobre!
Bruk Piltastene eller klikk på musen til å flytte rundt.Flytte inn i fiender for å angripe dem.Klikk deg selv eller trykk Space for å vente på sin tur.Klikk ferdigheter eller trykke på hurtigtaster (standard: 1-5) for å bruke dem. Ferdigheter lade! Klikk på punktene ovenfor dyktighet bar for å bruke dem.For detaljert hjelp om UI starte et spill, klikk på «Meny» – knappen nederst til høyre og velge «Hjelp».

Popular Games

Game Instructions

Bruk Piltastene eller klikk på musen til å flytte rundt.Flytte inn i fiender for å angripe dem.Klikk deg selv eller trykk Space for å vente på sin tur.Klikk ferdigheter eller trykke på hurtigtaster (standard: 1-5) for å bruke dem. Ferdigheter lade! Klikk på punktene ovenfor dyktighet bar for å bruke dem.For detaljert hjelp om UI starte et spill, klikk på "Meny" - knappen nederst til høyre og velge "Hjelp".


Do You Like This Game?


Embed this game on your Website:

Game Categories:  Action