Unpleasant Horse

Unpleasent horse: iPhone, iPad og iPod Arkade-hestespill
Unpleasent horse: hestespillUnpleasent horse: Game OverUnpleasent horse: Gratis ponniapp

Gratis


(Advarsel! Voldelig spill) Trav på den mørke siden med denne vanedannende appen!

Spill nå

Unpleasent horse: iPhone, iPad og iPod Arkade-hestespill
Unpleasent horse: hestespillUnpleasent horse: Game OverUnpleasent horse: Gratis ponniapp

Dette spillet er søtt og slemt på samme tid!

(Advarsel! Voldelig spill. Dette hestespillet er ikke anbefalt for de yngste)

Hvem ønsker vel å være snill hele tiden? Denne appen lokker på en mørk og utspekulert side av deg. Men, det første først: Jeg elsket den superhippe grafikken. Den er både søt og "Lolita Goth" på samme tid. Du har en slem pegasusponni som er svart, med røde øyne og hodeskaller på skinka, og himmelen er perfekt lyseblå med hvite skydotter. Ponnien din gjør utspekulerte ting hele tiden, men kommer unna med det fordi hun er så søt!

Appen er vanskelig å få grepet på, men det første spillet er en veiledning som hjelper deg å tilpasse ferdighetene du trenger for å hoppe fra sky til sky. Det er veldig enkelt, du bare trykker på en sky for å fly til den. Hvis du ser en fugl kan du trykke på den for å drepe den og stjele vingene dens, så du kan fly bedre.

Det som virkelig fikk meg til å le, var at den onde hesten din kan hoppe på flygende, hvite, uskyldige ponnier som da faller i døden på bunnen av skjermen. Du må da hoppe videre over på en annen sky før den svarte ponnien din faller i døden selv.

Det jeg lite best var å se min egen ponni på toppen av en hvit ponni. Den hvite ser helt forskrekket ut! Jeg skammet meg litt for å le når jeg spilte denne appen, men jeg kunne ikke for det. Dette spillet er kjempegøy. Men det tar litt tid å bli flink til å hoppe på skyene.

Jeg anbefaler denne appen på det varmeste til alle som liker morsomme spill med svart humor. Når det er sagt, dette spillet egner seg best for eldre barn. Grafikken kan være litt skummel for barn under 9 år.

Tilleggsinformasjon

OS

iOS 5, iOS 6, iOS4

Plattform

iPad, iPhone, iPod

Kostnadstype

Gratis

Egnet for aldre

11+

Vurdering

★★

Video

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “Unpleasant Horse”

*