Unicorn Rush

Unicorn Rush: Magisk hestespill til iPad/iPhone
Unicorn Rush: hestespill til iPhoneUnicorn Rush: Hestespill for jenterUnicorn Rush: Gratis app - hestespill

Gratis


Spankuler inn i en magisk verden med enhjørninger!

Spill nå

Unicorn Rush: Magisk hestespill til iPad/iPhone
Unicorn Rush: hestespill til iPhoneUnicorn Rush: Hestespill for jenterUnicorn Rush: Gratis app - hestespill

En perfekt, superjentete app for de som elsker enhjørninger!

Hva er det å IKKE like med enhjørninger og magi?! Jeg likte veldig spillets raske tempo og nydelige, hvite enhjørninger. Enhjørninger er akkurat som hester, bare enda mer fantastiske! Jeg tror denne appen vil appellere til både gutter og jenter i alle aldre. Det holder tempoet oppe og har mye å by på.

Jeg elsket hvordan spillet så ut. Settingen er natt, fullmånen er lys og fin, og grafikken er veldig stemningsfull med masse sølvfarger, grønt og blått. Det skaper et mytisk scenebilde som vil appellere til alle som elsker fantasi, slott og romantiske riddere i skinnende rustning.

Unicorn Rush er veldig enkelt å spille. Det starter med opplæringsspill med enkle instruksjoner som popper opp på skjermen for å hjelpe deg mens du spiller. Jeg likte denne funksjonen veldig godt. Det er mye enklere enn å lese lange anvisninger. Du trykker på venstre side for få enhjørningen din til å hoppe, og trykker på høyre side for å skyte ildkuler på steiner og krystaller på veien.

I spillet vil du prøve å få så mange stjerner og mynter som mulig sånn at du kan nå neste nivå. Steiner og krystaller stikker opp av bakken og er i veien. Disse skal du skyte vekk. Hopp over klipper og hold deg til veien. Hvis du ikke hopper høyt nok eller smeller inn i en stein, faller enhjørningen din med et plask inn i det kalde vannet nedenfor. Dette er litt trist, men etterpå får du starte om igjen på samme nivå helt til du klarer det.

Jeg tror dette spillet, med sine mange nivåer, vil appellere til tenåringer, og det er samtidig enkelt nok til at yngre spillere får det til. Det føles dessuten ikke ut som en gratis app. Jeg hater gratisapper som har reklame over alt og tilbud om å laste ned andre spill. Denne appen gjør ikke det. Det føles dessuten ikke ut som du trenger å kjøpe noe for ekte penger hele tiden.

En av de tingene jeg likte aller best med appen var den magiske soppen. De gir enhjørningen din spesielle egenskaper og endrer bakgrunnen. Som for eksempel, når enhjørningen din spiser en rosa sopp, blir den rosa selv! Det var så kult!! Alle nivåene varierer litt også for å gjøre totalopplevelsen mer morsom og spennende.

Det eneste som er dumt med Unicorn Rush er at du blir helt avhengig. Jeg klarer ikke slutte spille. Det tar ikke lang tid å komme inn i spillet. Butikken tilbyr veldig fristende, magiske trylledrikker som du kan kjøpe for ekte penger, men du trenger det egentlig ikke før du kommer opp i de høyeste nivåene.

Jeg spiller som regel bare spill hvor du kan stelle og fòre hesten din, men jeg likte å se den hvite enhjørningen min hoppe på klipper og skyte magiske ildkuler. Jeg elsket at regnbuemanen dens flagret i vinden. Etter jeg kom forbi første nivå glemte jeg alt om å gi høy til enhjørningen og bare spilte og spilte og spilte.

Tilleggsinformasjon

OS

iOS 5, iOS 6, iOS4

Plattform

iPad, iPhone

Kostnadstype

Gratis

Egnet for aldre

11+, 4-6, 7-10

Vurdering

★★★

Video

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “Unicorn Rush”

*