Star Stable

3.80 out of 5
(5 player reviews)
Star Stable online hestespill
Figurer i Star StableBeste hestespill noen sinne - Star StableVakker hvit hest i hestespillet Star Stable

Gratis

Dette er uten tvil det mest fantastiske hestespillet for PC. Suveren drømmegrafikk, god historie og masse eventyr. Man blir simpelthen helt hekta på dette spillet.

Spill nå

Star Stable online hestespill
Figurer i Star StableBeste hestespill noen sinne - Star StableVakker hvit hest i hestespillet Star Stable

Uten tvil det største og beste online hestespillet for PC!

Så fort jeg hørte om hestespillet Star Stable visste jeg at jeg bare måtte prøve det. Åboi, var det verdt det! Selv om det tok år og dag å laste ned og installere spillet.

Før du begynner får du velge hvordan karakteren din i spillet skal se ut og hva du skal hete. Etter det, velger du hvordan hesten skal se ut og gir den et navn. Det er mange farger og hestenavn å velge mellom.

Star Stable er ikke et vanlig hestespill, det er faktisk et flerspillerspill hvor du kan prate med andre spillere og utforske verden sammen. Når du kommer inn i spillet for første gang blir du introdusert til kontrollene og hvordan du spiller. Du får også møte interessante figurer og snakke med dem. Etter det begynner hesteeventyret. Du ankommer øya Jordvik hvor du skal tilbringe sommeren. Haken med dette er at det er et slemt firma på øya som ønsker å ødelegge den. Dette firmaet ønsker å grave etter mineraler på øya. Herfra og utover blir det veldig spennende, og du og hesten din blir nødt til å løse en mengde oppdrag.

Når du lykkes i å løse oppdragene får du penger og erfaringspoeng som i sin tid øker omdømmet ditt blant de forskjellige landsbyene på Jordvik. Ved å bygge omdømmet ditt vil du kunne kjøpe mer klær og bedre utstyr for deg og hesten din.

Spillet er gratis å spille opp til nivå 5, etter det blir du nødt til å betale (abonnere) for å få tilgang til denne enorme hesteverdenen - som kontinuerlig oppdateres med nye eventyr så lenge du forblir medlem.

Personlig syns jeg grafikken er fantastisk, som i en drømmeverden. Det er definitivt et av de beste hestespillene jeg noen sinne har spilt! Jeg tror, at det som gjør dette hestespillet bedre enn de fleste, er at det er morsomt å spille online og at du kan snakke med andre spillere og møte nye hesteelskere.

Massivelys anmeldelse av Star Stable oppsummerer det hele, og jeg siterer:

...å ri hestene i Star Stable representerer noe av den beste rideopplevelsen jeg noen sinne har hatt. Virtuelt, selvfølgelig. Det ville vært fint å se flere MMOer ha hester med like stor personlighet som de du finner i Star Stable.

Tilleggsinformasjon

Plattform

PC

OS

Windows 7, Windows Vista, Windows XP

Kostnadstype

Betaling, Gratis utprøving/demo

Vurdering

★★★★★

Video

3.80 out of 5

5 anmeldelser for Star Stable

Skriv en anmeldelse

 1. 3 out of 5

  :

  Kan ikke åpne starstable etter at jeg har logget inn.
  (det skjedde etter at jeg installerte Windows 10)

 2. 5 out of 5

  :

  love love love

 3. 5 out of 5

  :

  Jeg har konto på starstable men jeg prøver å få det på min mac men det kommer, starstable avsluttet uvedtet.
  trenger hjelp!

 4. 1 out of 5

  :

  Når jeg skal registrere meg så får jed det IKKE te jeg har skrevet e-posten min riktig men det står at alt er feil e-posten er feil

 5. 5 out of 5

  :

  i love sso its funn and i have got many friends form another countries. i hope all lice the game

Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

*