Riding Academy 1

Riding Academy 1
Riding Academy hestespillRiding Academy hestespill

$6.99


Jenter som er interessert i å se hvordan det er å gå på kostskole for hester og lære hvordan de kan trene dem der, vil synes dette spillet er kjempespennende og lærerikt.

Kjøp spill

Riding Academy 1
Riding Academy hestespillRiding Academy hestespill

Hestespill på en kostskole for hestetrening

Spillet sentrerer seg rundt Paige, som har vunnet et stipend til en kostskole hvor elevene lærer grunnleggende ridning, omsorg for hester, og andre typer ridning som sprang, dressur og western-stil. Som spiller tar du rollen som Paige. Du lærer hvordan du tar vare på hesten, og du møter andre elever ved skolen som også elsker hester. Noen av elevene er hjelpsomme, mens andre ikke er fullt så snille, og deler av utdannelsen din går på å lære hvordan takle sjalusien deres. Du får også spille forskjellige minispill i spillet, og konkurrere i forskjellige turneringer.

Det kan være litt vrient å komme i gang med spillet. Ettersom spillet starter ved begynnelsen av skoleåret er du nødt til å starte med kampanjedelen for å finne ut en del av de tingene du trenger å vite om skolen. Det er også en del ting du trenger å finne ut av på egenhånd for å kunne starte spillet skikkelig. Spillet kan lastes ned fra nettet og det følger med en PDF-fil med instruksjoner på hvordan spillet fungerer. Grafikken er god, og spillet er ganske realistisk, men du er nødt til å lese instruksjonene for å finne ut hvordan du bruker kontrollene. Det er et spill for jenter som liker å spille på egenhånd, og ikke trenger andre spillere for å kose seg med spillet.

Tilleggsinformasjon

OS

Windows 7, Windows Vista, Windows XP

Vurdering

★★★

Egnet for aldre

11+

Video

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “Riding Academy 1”

*