Race Horses Champions

Race Horse Champions: Hestespill
Race Horse Champions: Hestespill for Android og iPhoneRace Horse Champions: Hestespill for Android og iPhoneRace Horse Champions: Hestespill

$0.99


Pass på! Denne realistiske hesteappen er både vanedannende og veldig moro!

Spill nå

Race Horse Champions: Hestespill
Race Horse Champions: Hestespill for Android og iPhoneRace Horse Champions: Hestespill for Android og iPhoneRace Horse Champions: Hestespill

Lat som du er en ekte jockey i dette høyt rangerte spillet!

Med denne appen rir du i salen til en ekte jockey. Først ble jeg litt skuffet over grafikken i spillet. Både hest og jockey ser veldig boksete og harde ut, og fargene er mørke med mye blått. Veddeløpsbanen er tom og veldig enkelt utført, og i tillegg ser spillet ut til å være rettet mot gutter, i motsetning til andre, jentete hestespill.

Når det er sagt, dette spillet er veldig morsomt. Du får utdelt 650 dollar i spillpenger ved starten. Du må velge en hest innenfor budsjettet ditt med mindre du vil bruke ekte penger. Jeg gikk for den billigste hesten, men du kan tjene poeng og øke utholdenheten og farten dens med trening.

Du kontrollerer hesten slik du ville kontrollert en bil i et bilspill. Du tilter skjermen for å flytte hesten rundt på banen, og du trykker på en knapp for å akselerere hesten. Det føles litt merkelig til å begynne med, men så snart du får teken blir det sykt gøy.

Jeg trente litt, og gikk deretter rett inn i et løp. Jeg var glad for at jeg klarte å gjøre det ganske bra, selv med en billig hest. Jeg fikk andreplass og tjente penger. Senere kan du selge hesten eller avle den for mer poeng og penger.

Selv om du ikke får fòre eller strigle hesten er dette en bra app. Jeg liker muligheten for å trene og løpe med hesten uten å måtte vente hele tiden. Dette appen går rett på sak og er ikke kjedelig i det hele tatt.

Tilleggsinformasjon

OS

iOS 5, iOS 6, iOS4

Plattform

Android, iPad, iPhone

Kostnadstype

Betaling

Egnet for aldre

11+, 7-10

Vurdering

★★★★

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “Race Horses Champions”

*