My Pony Stables 2

My pony stables 2 hestespill for PC
My pony stables 2

$11.49


Dette spillet er for unge jenter som ønsker å lære hvordan man driver en hestegård, og hvordan man gjør den til en suksess gjennom avl og ved å trene hestene til å bli championer.

Kjøp spill

Kategori: , .

Emner: , , , .

My pony stables 2 hestespill for PC
My pony stables 2

Utfordrende hestespill som handler om å drive en suksessrik hestegård

Hvis du er interessert i å lære hvordan du driver virksomhet med hester, er dette spillet for deg. Her får du eie dine egne ponnier og avle og trene dine egne hester. Ved å ta gode beslutninger og bruke pengene og tiden din fornuftig kan hestene dine bli championer. Du kan også få ansvaret for rytterne dine. Du kan velge utstyret og velge saltøy og tilbehør. Ved å spille dette spillet vil du få en ganske god forståelse av hvordan man driver en suksessrik virksomhet med hester.

Da jeg først startet å spille dette spillet syns jeg grafikken var litt barnslig, noe som gjør spillet mest passende for de yngste eller minst erfarne spillerne. Du har ikke så mye veiledning å gå på i starten, men spillet flyter ganske fint så snart du finner ut hvordan du tjener penger. Konkurransene kan være litt utfordrende, noe som vil gjøre enkelte spillere frustrerte. Spillet inneholder ikke så mange overraskelser, noe som igjen gjør det perfekt for de aller yngste. Erfarne spillere kan fort komme til å kjede seg.

Tilleggsinformasjon

Plattform

PC

Kostnadstype

Betaling

Egnet for aldre

11+, 7-10

Vurdering

★★★

Video

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “My Pony Stables 2”

*