My Little Pony: Vennskap er ren magi

My Little Pony - Vennskap er ren magi
My Little Pony-spill basert på en populær tv-serie for barnMy Little Pony-spill for iPad og iPhoneMy Little Pony-spill

Gratis


Hvis du elsker tv-serien, vil du ikke bli skuffet av denne appen med sin fantastiske grafikk og minispill i spillet.

Spill nå

My Little Pony - Vennskap er ren magi
My Little Pony-spill basert på en populær tv-serie for barnMy Little Pony-spill for iPad og iPhoneMy Little Pony-spill

Enkelt ponnispill som ikke skuffer

Akkurat som i tv-serien, åpner spillet med bakgrunnshistorien til My Little Pony. To søstre hersket en gang i ladet Equestria, inntil nattens søster ble sjalu på solens og dagens søster. Hun prøver å ta over solen, men blir i stedet låst inne i månen. Etter århundrer i fengslet sitt, unnslipper Nightmare Moon og forsøker å spre natt over Ponyville.

I dette ponnispillet er alle favorittkarakterene dine klare til å stanse Nigthmare Moon, og det hele starter med hovedkarakteren i serien, Twilight Sparke, og assistenten hennes Spike. Det vakre og gjenkjennelige landskapet til Ponyville er gjenskapt i spillet.

Din første oppgave er å plassere en vindmølle ett eller annet sted i Ponyville. Og akkurat som i tv-serien står Spike klar med gode råd og hjelp. Du kan lett tjene mynter og edelsteiner ved å riste på trærne, noe som kommer godt med, for du vil trenge mye av begge deler for å spille dette spillet.

Du blir lett fristet til å kjøpe mynter og edelsteiner, for dette hestespillet gir deg konstant muligheten til å bruke mer for å få det du ønsker. Akkurat som når du spiller et ballspill, kan du kjøpe en finere ball for flere edelsteiner. Hvis du vil utføre en eller annen oppgave, som for eksempel bake et brød, kan du gjøre det raskere ved å bruke mynter.

Dette spillet er enkelt å finne ut av for yngre spillere, og det byr på mer enn nok moro for eldre spillere også. Det har en sterk hovedhistorie og mange minispill og oppgaver innenfor den større oppgaven med å skape Ponyville. Jeg anbefaler denne appen på det varmeste for alle som elsker tv-serien og alle som elsker hester. Det har vakker og kreativ grafikk, og det er et spill som aldri blir kjedelig.

Tilleggsinformasjon

OS

iOS 5, iOS 6

Plattform

Android, iPad, iPhone

Kostnadstype

Gratis

Egnet for aldre

11+, 4-6, 7-10

Vurdering

★★★★

Video

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “My Little Pony: Vennskap er ren magi”

*