My Horse Farm – Welcome to Trottersville

My Horse Farm - Welcome to Trotterville - Hestespill
My horse farmMy horse farm - Hestespill

$9.99


Dette er det ideelle spillet for jenter som ønsker å lære mer om detaljene rundt driften av en hestegård. Du lærer hvordan du administrerer en gård, avler hester, og involveres i mange andre viktige aktiviteter.

Kjøp spill

Kategori: .

Emner: , , , .

My Horse Farm - Welcome to Trotterville - Hestespill
My horse farmMy horse farm - Hestespill

Lær hvordan du drifter en hestegård

I dette spillet lærer du hvordan du administrerer en hestegård. Du tar hånd om hester og lærer hvordan du rir dem i innhegninger, hestestier og hinderløyper. Du kan også avle dine egne hester og utvide gården din med oppdrettsbeiter og ekstra stallplass for hestene dine. Deretter kan du selge hestene og kjøpe nye, samt annet utstyr som du måtte trenge for å drifte gården din. Målet ditt er å gjøre hestene dine til championer i verdensklasse og styre pengene dine på en lur måte.

Spillet ser ut til å fungere bra når det kommer til aktiviteter som har med håndtering av hestene og bygging av gården å gjøre, men faller litt sammen når det kommer til konkurransene. Disse er viktige for å forbedre ryktet til gården din, men akkurat det kan bli vanskelig dersom du ikke kommer deg med i dem. Dette er et bra spill hvis du bare er interessert i å jobbe med hester og drifte en gård, men ikke dersom du liker å konkurrere i tillegg.

Tilleggsinformasjon

OS

Windows Vista, Windows XP

Vurdering

★★★

Egnet for aldre

11+, 7-10

Video

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “My Horse Farm – Welcome to Trottersville”

*