My Horse and Me 2

My Horse & Me 2
Vis omsorg for hesten dinMy Horse and me 2 - Online HestespillMy Horse and me 2 - Hestespill PS2

$19.99


Dette spillet tilbyr en komplett hestesportopplevelse i de mest realistiske grafiske omgivelser og med virkelighetstro animasjoner som gir spillerne muligheten til å utvikle sterke bånd med hestene deres.

Kjøp spill

My Horse & Me 2
Vis omsorg for hesten dinMy Horse and me 2 - Online HestespillMy Horse and me 2 - Hestespill PS2

En hestesportopplevelse i grafikkrealistiske omgivelser

Hvis du er på jakt etter en ekte hestesportopplevelse, komplett med simuleringer av hester og folk, trenger du ikke leter lenger enn "My Horse and Me". Spillet har en fasinerende historiefortelling som fanger oppmerksomheten til de største hesteelskerne. Du kan utvikle et sterkt bånd til hesten din ved å stelle den og ta vare på den. Du kan mate den, vaske den, og ta del i mange andre omsorgsaktiviteter. Du kan få en veterinær til å sjekke hesten din slik at den er i form og klar til å konkurrere. Jo sterkere båndet er mellom deg og hesten, jo større er sjansen for å nå toppen.

Spillere kan også trene og delta i konkurranser verden rundt. Disse konkurransene kan for eksempel være dressur, terrengritt, sprang og mange andre. Du kan også ri hesten din bare for gøy. Du kan tilpasse hestens kroppsfarge, fargen på manen og andre ting. Spillere kan også tilpasses med spesielt rideutstyr, tilbehør og antrekk.

Tilleggsinformasjon

Vurdering

★★

Kostnadstype

Betaling

Egnet for aldre

11+, 7-10

Video

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “My Horse and Me 2”

*