My Horse

My Horse, hestespill i App Store
My Horse, sprangridningMy Horse, et hestespill for iPhoneMy Horse, et hestespill for iPad

Gratis


Hvis foreldrene dine ikke vil kjøpe en hest til deg er My Horse-appen noe for deg! På iPad og iPhone.

Spill nå

My Horse, hestespill i App Store
My Horse, sprangridningMy Horse, et hestespill for iPhoneMy Horse, et hestespill for iPad

Veldig godt hestespill for iPad eller iPhone

Hvis du er desperat etter å eie en hest er My Horse det nest beste alternativet! Stallgutten Dan introduserer deg til en nydelig, kastanjefarget hest ved navn Beauty. Han viser deg rundt omkring i spillet og hvordan du steller for den nye vennen din. Han gir deg Beautys hestejournal med alt du trenger for å ta godt vare på henne. Så snart du har lært hvordan du gjør ting, kan du ta fatt på oppgavene på egenhånd.

Dan hjelper deg å mikse maten til Beauty. Jeg ga henne for det meste maten som var gratis tilgjengelig, en blanding mellom bygg og havre. Det er veldig morsomt å helle dette i en blå bøtte og mikse selv med fingeren direkte på skjermen. Jeg elsker det faktum at denne appen er ekstremt enkel å bruke med mange forskjellige funksjoner. Du kan strigle, vaske, ri og konkurrere med hesten din. Det er til og med spill for å rengjøre innhegningen, og du kan endre ansiktet på rytteren slik at hun ligner på deg.

Det som appellerer sterkest med My Horse er fokuset på detaljer. Grafikken er lys og realistisk. Når du er utendørs med Beauty hører du fuglene synge. Hesten din beveger seg veldig naturlig og selv halen svinger. Føttene hennes lager klikketiklakk-lyd når hun skritter og når du rir henne. Det er til og med en mumselyd for når hun spiser.

Det eneste negative med spillet er konkurransene. Jeg likte virkelig å trene hesten min for sprang og andre utfordringer som bom. Sprang er veldig simpelt å utføre, du trykker bare på en knapp idet en farget målet når bunnen av skjermen. Når måleren når det blå området trykker du på knappen. Men når det er tid for konkurranse utfører du bare noen få sprang, så ser du ikke mer av konkurransen, og av og til må du vente så lenge som 30 minutter med å få resultatene. Jeg antar at appen ikke har nok minne (som f.eks. større spill som Star Stable har) til å vise hele konkurransen.

I tillegg fikk jeg streng advarsel fra mamma angående denne appen. Treåringen til venninna hennes ble helt hekta på dette spillet og brukte over 1500 kroner på kjøp i spillet. Når mammas venninne tok vekk spillet ville ikke ungen slutte å grine, så jeg var veldig forsiktig med å vente tålmodig og ikke bli fristet til å kjøpe ekstra spillpenger.

En av de mer positive tingene er at du får bruke en søt drakt som ser annerledes ut enn treningsklærne dine. Det er også en kul funksjon som lar deg ta bilder av hesten din fra nesten alle vinkler med kamera som er enkelt å bruke. Du kan dele bildene med vennene dine via epost, Facebook eller Twitter. Og du kan invitere vennene dine til å spille med deg.

Jeg elsker dette spillet, selv uten bilder fra konkurransene. Jeg syns det er det beste hestespillet for iPhone og iPad. Det er kjemperealistisk og har mange funksjoner.

Tilleggsinformasjon

OS

iOS 5, iOS 6

Plattform

iPad, iPhone

Egnet for aldre

11+, 7-10

Vurdering

★★★★

Video

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “My Horse”

*