Let’s Ride Champions Collection

Let's ride - Champions Collection - Hestespill
Let's ride - Champions collectionLet's ride - Champions collection: Equestriad og Riding Star

$49.99


Dette er et spennende og utfordrende spill for unge jenter som ønsker å forbedre rideferdighetene sine og delta i verdenskjente hestearrangementer.

Kjøp nå

Kategori: .

Emner: , , , .

Let's ride - Champions Collection - Hestespill
Let's ride - Champions collectionLet's ride - Champions collection: Equestriad og Riding Star

Hestesportslige utfordringer

Dette spillet består av to spennende spill, "Equestriad" og "Riding Star". I disse spillene finner du fire hester og stallen de bor i. Du kan ta vare på disse og din egen hest, gi ham all den oppmerksomheten han trenger, samt øve på rideferdighetene dine. Du kan også konkurrere i forskjellige rytterstevner. Ett av dem er et tredagers feltritt hvor du velger én blant åtte hester å ri.

Spillet har fem vanskelighetsnivåer, og du velger selv den du syns du mestrer best. Du kan også velge hvorvidt du ønsker å delta i dressur-, sprang- eller terrengritteventene. Du vil få nøyaktige poeng og ekspertuttalelser slik at konkurransen føles helt ekte.

I "Riding Star"-spillet finner du en velkjent konkurranse som også er veldig utfordrende. Den gir deg muligheten til å konkurrere mot 20 av de beste rytterne i verden, og kvalifisere deg til Sydney Equestrian-tittelen. For å gjøre spillet enda mer spennende kan du spille det med opp til fire andre spillere på samme maskin.

Samlet sett er disse to spillene veldig spennende til å begynne med, men spenningen avtar etter et par dagers spilling, spesielt i "Riding Star". Aktivitetene i spillet blir litt repetitive. Du lærer raskt og kan låse opp alt i spillet. I tillegg er historiefortellingen i "Equestriad " noe repetitiv. Grafikken er veldig solid, nesten til det punktet at alt blir overrealistisk. Dette kan være attraktivt for mange, men kan også bli en distraksjon fra aktivitetene i spillet.

Tilleggsinformasjon

OS

PC

Kostnadstype

Betaling

Egnet for aldre

11+, 7-10

Vurdering

★★★

Video

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “Let’s Ride Champions Collection”

*