Jumping Horses Champions

Jumping horses: Champions - Sprangridningshestespill for iPad
Jumping horses sprangridningsspillJumping horses for iPhoneJumping horses hestespill

$0.99


Denne appen handler og sprangridning og er både kjapp og vanedannende!

Kjøp nå

Jumping horses: Champions - Sprangridningshestespill for iPad
Jumping horses sprangridningsspillJumping horses for iPhoneJumping horses hestespill

Så ekte at du kan høre jubelen fra tilskuerne!

Hvis elsker sprangridning vil du elske denne appen. Du starter spillet med 650 dollar til å kjøpe hest, som jo egentlig er alle jenters drøm. Appen tilbyr tonnevis av valg hvis du er villig til å bruke ekte penger, men jeg gikk for en billighest innenfor spillets budsjett. Og vet du hva? Det gikk kjempefint.

Appen forteller deg, at ved å trene hesten din blir den ikke bare god i sprangridning, du vil også tjene penger og øke hurtigheten og utholdenheten dens. Det betyr at den billige starthesten kan bli vel så god som de dyre kjøpehestene bare du tar deg tid til å trene, og trening er både kjempegøy og veldig enkelt. Akkurat som med ekte hester!

Grafikken i dette spillet er ganske troverdig men ikke perfekt. Hesten ser litt hard ut. Halen, pelsen og manen er stiv, og beveger seg ikke mye. Men spillet er veldig enkelt å spille, selv for spillere ned til 3-4-årsalderen. Lillesøstera mi på 4 elsket spillet og grein når jeg prøvde å få henne til å slutte å spille. Det er veldig vanedannende, men også ganske begrenset. Det eneste du driver med er sprang.

Arenaen og sprangløypa med alle gjerdene ser ganske ekte ut, og det er til og med jublende tilskuere der. De ser uekte ut, noe som er helt greit for en app. Du hopper med en knapp for å kontrollere hesten, og det fins to knapper til for å øke farten på, eller roe ned, hesten din.

Jeg digger at du kan se musklene på hesten når du hopper. Hester er så kraftfulle dyr. Jeg tok meg i å se på lårene til hesten på hvert eneste sprang. Du får også se andre ryttere ri gjennom løypa, akkurat som på en ekte konkurranse. Jeg tror de tilhørte appen og ikke andre spillere, men jeg vet ikke helt sikkert.

Jeg har alltid hatt lyst til å prøve sprangridning i virkeligheten, men foreldrene mine sider at det vil kreve flere år med trening og massevis av ekte penger. Denne appen hjelper deg å leve ut drømmen allerede nå for bare 5-6 kroner som en start. Det må vel være en bedre ordning.

En av de største ulempene med appen er at du ikke kan få rytteren til å se ut som deg. Jeg vet at jenter elsker å stelle hestene sine, men det kan du heller ikke gjøre. Du kan ikke endre noe på hesten eller fòre den. Men så snart du avanserer i spillet kan du avle og selge hester fra din egen stall, noe som er dritkult. Og selvfølgelig: Massevis av sprang, sprang og sprang!

Tilleggsinformasjon

OS

iOS 5, iOS 6, iOS4

Plattform

iPad, iPhone

Kostnadstype

Betaling

Egnet for aldre

11+, 4-6, 7-10

Video

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “Jumping Horses Champions”

*