Horseland

Horseland hestespill-anmeldelse
Horseland virtuelle hestespillHorseland.com hestespill i FlashHorseland.com hestespill i Flash

Gratis


Oppdag en hel ny verden av hester med denne kule nettsiden!

Spill nå

Horseland hestespill-anmeldelse
Horseland virtuelle hestespillHorseland.com hestespill i FlashHorseland.com hestespill i Flash

Mer enn et spill: Horseland.com er en ny livsførsel!

Horseland vinner 3. plass for Beste Hestespill i 2013, av VirtualHorseGames.net

Horseland er mye mer enn et spill. Det er et nettsamfunn hvor du kan spille spill og møte andre barn som elsker hester like mye som deg. Det er gratis å delta, og betalt abonnementsavgift er tilgjengelig for $9.99/mnd eller $79.99/år. Dette gir deg mer spillpenger å bruke på ting, og gir tilgang til mange flere funksjoner.

En av tingene jeg liker best med spillet, er at du får lage en spillfigur som ser akkurat ut som deg selv! Du kan velge hårfarge og stil, form på øynene og til og med hudfarge. Jeg ble veldig imponert over detaljene.

Fordi nettsiden er så omfattende fins det en enkel veiledning som hjelper deg å navigere rundt omkring. Til forskjell fra mange andre hestespill kan du inviterer venner til nettsamfunnet, kjøpe og avle hunder, skrive oppdateringer om hva du driver med, og legge til bloggposter. Det er som Facebook for hesteelskere.

Du starter i Horseland.com med en gratis Quarterhest. Hvis du ikke vil bruke ekte penger til å kjøpe en bedre hest, samt forsyninger som fòr og saltøy, kan du tjene penger ved å spille forskjellige spill. Det er mange forskjellige typer. Grafikken og kontrollene er simple, men det er virkelig noe for enhver smak her. Jeg forsøkte noen sprangrittspill og en hagelabyrint hvor du springer rundt med hesten.

Etter du har fått tak på litt penger kan du trene hesten og registrere den til konkurranser. Det er enkelt å spille, og hver konkurranse har instruksjoner på hvordan du kontrollerer hesten. Du starter så snart du føler deg klar. På bunnen av hver konkurranse finner du en poengtavle som viser alle som har konkurrert, akkurat som i en ekte konkurranse.

Selv om jeg syntes grafikken var irriterende, liker jeg hvordan denne nettsiden er et helt nettsamfunn. Jeg kan sende meldinger til venner, og jeg kan finne venner som bruker Horseland.com på samme tid. Nettsiden er imidlertid veldig begrenset dersom du ikke er villig til å betale for medlemsskap.

Tilleggsinformasjon

Plattform

Flash, Internett, Mac, Nettleserspill, PC

Kostnadstype

Betaling, Gratis

Egnet for aldre

11+, 7-10

Vurdering

★★★★

Video

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “Horseland”

*