Horse Studio

Horse hair studio: Hestespill for iPad
Horse studio iPad-spillHorse studioHorse studio app: Kle ut ponnien din - spill for iPad

Gratis


Gi ponnien din en makeover, så blir hun klar for kamera på null komma niks!

Spill nå

Kategori: , , , .

Emner: , , , , , .

Horse hair studio: Hestespill for iPad
Horse studio iPad-spillHorse studioHorse studio app: Kle ut ponnien din - spill for iPad

Pynt hesten din som en modell med denne morsomme appen!

Hvem liker ikke å kle seg ut? Denne appen er perfekt for unge jenter som bare ønsker å skape den skjønneste ponnien i verden, og dét er superenkelt. Jeg ville sammenlignet spillet med det å kle seg ut med mammas klær og sminke, bare med en liten ponni! Det er supersøtt!

Du begynner spillet med en av de søteste ponniene jeg noen sinne har sett. De har tegnet henne med myke kurver, rosa pels, store animeøyne, lange øyevipper og silkeaktig mane, akkurat som en supermodell! Jobben din er å gi henne din egen, personlige makeover. Du bestemmer hvordan hun skal se ut til slutt.

Du får åtte valg av hårtilbehør som sløyfer, bånd og stjernebereter med glitter til å dekorere manen på hesten. Jeg likte det gratis utvalget, men du kan også bruke ekte penger, og få mange, mange flere valgmuligheter. Pass på så du ikke blir avhengig av å kjøpe alt tilbehøret. Det kan virkelig bli mye penger. Spør mamma og pappa først.

Etterpå velger du alt det andre som ponnien din skal ha, som hårfarge, pelsfarge, øyenfarge og tinting av vippene. Du kan forandre alt fram og tilbake så mye du vil helt til du føler alt stemmer. Hvis du ikke bruker ekte penger, får du bare tre minutter til å leke rundt med disse valgene. Når tiden er ute, mister du alt du har gjort og ponnien går tilbake til å være en vanlig rosa ponni og du må starte hele prosessen på nytt. Men tre minutter er antagelig mer enn nok tid til å kle ut hesten din.

Den største ulempen med appen er at du må ut med ekte penger hvis du ønsker enda flere fargevalg og tilbehør til håret. Og du blir helt hekta på velge forskjellige farger til ponnien. Det ville også vært fint å kunne se hesten din trave rundt i den nye kledningen sin, i stedet for å bare stå der. Dette var det jeg likte minst med spillet, men det plagde ikke lillesøsteren min på 4. Hun elsket å endre om igjen og om igjen på ponnien sin.

Denne appen er som å leke med Barbie, eller kle seg i prinsessekjoler og ha på tøysesminke. Spillet er rettet mot mindre jenter. Tenåringer kan fort kjede seg med bare å kle på hesten. Etter du har kledd ut hesten kan du ta bilder av den og vise til venner. Min favoritt med spillet er at du kan velge søte gullsko til hesten. Alle jenter liker jo sko, sant?

Tilleggsinformasjon

OS

iOS 5, iOS 6, iOS4

Plattform

iPad

Kostnadstype

Betaling, Gratis

Egnet for aldre

11+, 4-6, 7-10

Vurdering

★★★

Video

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “Horse Studio”

*