Horse Racing Winner 3D

Horse racing winner 3D
Horse Racing Winner 3D - Hestespill i arkadestil for iPhone og iPadHorse Racing Winner 3D - Hestespill i arkadestil for iPhone og iPadHorse Racing Winner 3D - Hestespill i arkadestil

Gratis


Race hardt og race fort med denne appen!

Spill nå

Horse racing winner 3D
Horse Racing Winner 3D - Hestespill i arkadestil for iPhone og iPadHorse Racing Winner 3D - Hestespill i arkadestil for iPhone og iPadHorse Racing Winner 3D - Hestespill i arkadestil

Syndig moro for alle som elsker veddeløpshester!

Selv om denne appen er ganske beskjeden når det kommer til både grafikk og funksjonalitet, er det enkelt og morsomt å spille spillet. Det fokuserer kun på løp, og det minner meg om de gammeldagse arkadespillene hvor du kun trengte å trykke på noen knapper for å spille.

Når appen starter første gang, går du gjennom en lang prosess som består av å skrive inn e-postadressen din, lage brukernavn, passord og kallenavn. Jeg ser ikke hvorfor dette må være nødvendig. Jeg brukte lang tid på å skrive inn all informasjonen mens jeg hørte på veldig irriterende musikk som gikk om igjen og om igjen. Jeg holdt nesten på å forlate spillet.

Så fort du har kommet deg inn i det virkelige spillet får du lov å velge hest, men dersom du ikke ønsker å bruke ekte penger, får du en hest uten kraft, uten fart og uten utholdenhet. Det er morsomt å sjekke ut de andre, bedre hestene. Blant valgmulighetene kan du kjøpe en flygende Pegasus eller en Tyrannosaurus Rex. Jeg gikk for en helt standard hest.

Deretter bærer det rett til veddeløpsbanen. Du trykker på piske-knappen på bunnen av skjermen om igjen og om igjen for å få hesten til å løpe, mens du stryker på en annen knapp for å bevege hesten over banen.

Ettersom hesten min hadde lave tall for både fart og alt mulig, vant jeg ikke. Men å trykke på knappene så fort som mulig var gøy. Før jeg løp på nytt fikk jeg muligheten til å få gratis spillpenger til en bedre hest. Jeg kunne "Like" spillet deres på Facebook, anmelde appen, dele med venner og mer. Dette må være hvorfor spillet har så mange anmeldelser på App Store.

Jeg spilte et par trivia-spørsmål for spillpenger. Noen spørsmål handlet om hester, som for eksempel "tungvekts- eller trekkhester er vanligvis minst ___ cm høye," og noe om amerikansk historie. Jeg fikk noen rette, men det var ikke nok til å kjøpe en bedre hest.

Den gjennomsnittlige spillopplevelsen var så som så. Det tok for lang tid å registrere seg, og dernest kan du ikke gjøre noe uten å bruke penger. Horse Racing Winner 3D føles som en gratis app med konstant reklame, men hvis du vil ha et kjapt veddeløp vil du like dette spillet.

Tilleggsinformasjon

OS

iOS 5, iOS 6, iOS4

Plattform

iPad, iPhone

Egnet for aldre

11+, 4-6, 7-10

Vurdering

★★★

Video

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “Horse Racing Winner 3D”

*