Horse Frenzy

Horse Frenzy Hestespill for iPhone, iPad, iPod og Android
Horse FrenzyHorse Frenzy spillHorse Frenzy Tivoli Hestespill

Gratis


Det er akkurat som tivolispillene du liker, men i tillegg får du ta med en hest hjem!

Spill nå

Horse Frenzy Hestespill for iPhone, iPad, iPod og Android
Horse FrenzyHorse Frenzy spillHorse Frenzy Tivoli Hestespill

Morsomt og gratis arkadespill med irriterende reklame

Dette spillet føles virkelig ut som en gratis app. Det er reklamebannere over alt, og de benytter enhver anledning til å vise deg de andre spillene av Game Circus, samt kjøpe ekstra spillpenger til å bruke på forskjellige hester og utstyr.

Konkurransene er imidlertid veldig morsomme. Du konkurrerer mot fire andre, og alle har på rare klesplagg som fjærhatter og tørklær. Dette er ikke en fin konkurranse i engelsk stil hvor hesten hopper over hindre. I denne appen ruller du en ball med fingrene, som et Skeeball-spill i arkadehaller, på festivaler eller fornøyelsesparker.

Skeeball er ett av mine favorittspill. In denne versjonen løper hesten fortere jo bedre du sender ballen og treffer de høyeste hullene. Du får ekstra poeng dersom du treffer blink når hullet lyser opp.

Du kan gi hesten din godbiter som epler og gulrøtter, men du får ikke se den spise. Denne appen er veldig enkel. Den eneste formen for bevegelse skjer under konkurransene. Da jeg trykte på valgmuligheten om å gi gratis epler til hesten min, ble jeg tatt videre til en skjerm hvor jeg kunne kjøpe ting fra nettbutikken i bytte mot gratis epler. Det likte jeg ikke. I tillegg, når du har konkurrert noen løp må hesten hvile. Du kan vente opp mot 45 minutter eller kjøpe ekstra energi.

Samlet sett er denne appen morsom. Yngre barn kan enkelt spille fordi det fins ikke så mange funksjoner. Dessuten er det temmelig enkelt å finne ut av det med at ballen skal rulles ned i hullene. Men all reklamen og maset om å laste ned andre spill blir etter hvert irriterende. Hvis du elsker tivolispill som meg, er Horse Frenzy verdt å prøve.

Tilleggsinformasjon

OS

iOS 5, iOS 6, iOS3, iOS4

Plattform

Android, iPad, iPhone

Kostnadstype

Gratis

Egnet for aldre

11+, 4-6, 7-10

Vurdering

★★★

Video

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “Horse Frenzy”

*