Family Farm

Family farm hestespill for PC og MAC
Stell for hesten din i Family FarmAvlinger og arbeidere i Family FarmVakre hester og arbeidere i Family Farm

Gratis


Family Farm lar spillere i alle aldre prøve seg som gårdsdriftsmagnat på 1800-tallet. Her kan du ha det gøy med å bygge, utvide og utvikle både hjem, familie, gårdsanlegg og dyrehold.

Last ned

Family farm hestespill for PC og MAC
Stell for hesten din i Family FarmAvlinger og arbeidere i Family FarmVakre hester og arbeidere i Family Farm

Enkelt og Sim-aktig gårdsspill

Family Farm er et Sim-aktig gårdsspill med lavt stressnivå. Det er både engasjerende og utfordrende. Spillet er laget for den yngste spillergenerasjonen og kombinerer forskjellige livssituasjoner og -aspekter ved gårdsdrift på 1800-tallet. Spillet blir aldri kjedelig og er delt inn i tre vanskelighetsgrader. Gjennom spillet må spilleren utvide familien, ta del i morsomme gårdsaktiviteter som å så og høste avling, lage mat, stelle for dyra, avle dem, og mye mer! Spillet leder deg til mål og utfordringer med både avling og dyrehold som vil helt garantert vil holde deg i ånde.

Når du starter spillet kan du velge mellom flere forskjellige handlingsforløp, i minikampanjer som alle har forskjellige mål. Du begynner med en mann og kone i villmarken. Hver bonde har en spesiell ferdighet som matlaging, jobbe med dyr, dyrke marken eller hogge trær. Desto mer ferdigheten brukes, jo mer forbedret blir den.

Hvis du oppgraderer huset ditt kan du få rom til en baby, men det vil ta tid før babyen kan hjelpe til på gården. Du kan også hyre inn annen hjelp til gården, men det kan koste en del.

Du er nødt til å holde et tett øye på alle arbeiderne på gården slik at ingen går trøtte eller sultne. Hvis de ikke føler for å jobbe kan de plutselig bestemme seg for å la være.

Jeg likte at det var så mange måltider å velge mellom, som roastbiff, eller egg og bacon. Arbeiderne reagerer forskjellig på forskjellige måltider. Spinat, for eksempel, gir dem mer energi. Gårdsarbeiderne må lage maten selv, så du er nødt til å være forsiktig slik at du balanserer antallet som jobber og spiser.

Det fins en del alternativer til hvordan du skal tjene penger på gårdsdriften. Du kan plante grønnsaker, korn, lavendel og solsikker, eller dyrke en frukthage. Du kan også avle sau, ku og hest, som du deretter kan selge.

Samlet sett er musikken og grafikken søt. Selv om dette spillet krever litt ferdigheter og evnen til å gjøre flere ting på én gang, passer det selv for yngre spillere som liker å plante noe å se det vokse.

Tilleggsinformasjon

Plattform

Mac, PC

Systemkrav

0.2 GB diskplass, 128 MB DirectX® 9 og OpenGL 2.0 kompabilitet, Pixel & Vertex Shader 2.0 nødvendig, Linux – proprietære grafikkdrivere kan være nødvendig, Linux- & Mac-versjoner støtter ingen videokort fra Intel.

OS

Mac OS X 10.6 (Snow Leopard) og alle nyere, Ubuntu 10.10 (32-64bit), Windows 7, Windows Vista, Windows XP

Egnet for aldre

11+, 7-10

Vurdering

★★★★

Video

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “Family Farm”

*