Derby Quest

Derby Quest hesteapp - Avl en veddeløpshest
Derby Quest: HesteveddeløpspillappDerby Quest: Hestespill for din iPadDerby Quest: Avl hesten din

Gratis


Lev ut dine Kentucky Derby-fantasier med denne appen!

Play now

Derby Quest hesteapp - Avl en veddeløpshest
Derby Quest: HesteveddeløpspillappDerby Quest: Hestespill for din iPadDerby Quest: Avl hesten din

Avl en veddeløpshest og se den fly av gårde!

Til tross for at denne appen fungerer litt klossete til tider, hjelper den deg å avle og konkurrere med din egen veddeløpshest. Derby Quest starter med at du velger en morshest og en farshest til å avle fram et veddeløpshest-føll. Hver av foreldrene har sitt egen bilde og statistikker for ting som utholdenhet og fart. Jeg syntes at disse grafene ble litt forvirrende, så jeg gikk for de fargene jeg likte best. Jeg valgte en grå eller "hvit" mor og en brun far.

Jeg kunne velge fargen på føllet, men jeg lot skjebnen bestemme. En søt, brun jentehest ble født, og jeg ga den mitt eget navn for moro skyld. Deretter bærer det rett i stallen for å fòre den nye vennen din. Etter å ha gitt den litt høy, foreslo spillet at jeg skulle gi den en godbit. Jeg ga henne et eple, men stemmen i appen sa at hun ikke lite det. Så vidt jeg har sett i det virkelige liv, elsker alle hester epler.

Merkelig nok likte hesten min en blåbærmuffin. Jeg hadde ikke engang tenkt tanken på å gi en ekte hest en sånn godbit, men det funket. Denne delen av spillet er litt kjedelig. Grafikken er lys og kraftig, men altfor simpel. Hesten ser uekte ut på grunn av rar pels og mørk skissering.

Etter fòring trente jeg hesten min. Igjen ser grafikken noe teit ut, men det er moro å piske hesten din så den løper fortere. Denne delen var enkel. Du trykker på knappen når hesteikonet går inn det grønne området av en farget måler på bunnen av skjermen.

Konkurransene består mer eller mindre av å piske hesten din så den løper fortere. Du kan bevege den til høyre og venstre og du kan se den løpe fra alle vinkler, noe som er kult. Det ser ut som et ekte veddeløp med startbom, jublende tilskuere og en stor bane. Du kan også velge hva jockeyen din skal ha på seg.

Sett over det hele er dette er godt spill. Du får avle hesten din og velge fòr, men du har ikke så mye å gjøre mens du venter på at hesten din skal slappe av etter løpet. Jeg skulle ønske at hesten så mer realistisk ut og at spillet hadde flere funksjoner som strigling og stallmåking. Men jeg likte at veddeløpet føltes realistisk.

Tilleggsinformasjon

OS

iOS 5, iOS 6, iOS4

Plattform

iPad, iPhone

Kostnadstype

Gratis

Egnet for aldre

11+, 4-6, 7-10

Vurdering

★★★

Video

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “Derby Quest”

*