Derby Days

Derby Day's: Let's ride - Hestespill for iPad
Derby Day's, hestespill med enhjørninger for iPhone/iPadDerby Day's, hestespillappDerby Day's, søtt hestespill for unge barn på iPad

Gratis


Pakk sekken og flytt inn i drømmegården for hester med denne appen!

Spill nå

Derby Day's: Let's ride - Hestespill for iPad
Derby Day's, hestespill med enhjørninger for iPhone/iPadDerby Day's, hestespillappDerby Day's, søtt hestespill for unge barn på iPad

Avl hester og vinn troféer i dette megasøte spillet!

Hvem drømmer vel ikke om å eie sin egen gård? Derby Days på iPad og iPhone gir deg muligheten til å leve som en ekte hesteoppdretter eller gårdsbruker. Det er et søtt spill, og jeg likte hestenes lyse og myke grafikk. Gården er stor og har mange forskjellige deler å utforske. Et yndig, gresskarhodet fugleskremsel ved navn Jenny viser deg rundt, og gir deg svar på alt du måtte trenge å vite for å kunne drive din egen hestegård.

Appen starter med at du navngir gården og ditt første føll, som begge er gratis. Deretter starter du å trene og konkurrere i lokale race. Disse gir deg muligheten til å tjene mynter til å kjøpe alt du trenger rundt omkring på gården, og det vil du trenge mye av. Du lager alt du trenger på gården og i stallen, som bygninger, selve stallen, og hestene. Appen enkel nok selv for de aller yngste spillerne.

Jenny peker på alt som trengs å gjøres, som for eksempel å kjøpe eikebokser og fòre hestene, akkurat som på en ekte gård. Du er nødt til å være forsiktig her slik at du ikke overforbruker med ekte penger. Pengene du tjener fra hver race går bare så og så langt. For å virkelig komme inn i spillet er du nødt til å bruke ekte penger.

Du kan også invitere vennene dine til å spille med deg, eller møte andre spillere som spiller på samme tid som deg. Noen ganger ser du andre hester, eller spillere, i nettsamfunnets åpne områder. Du kan også spørre andre spillere om de er villige til å avle din hest med deres. Jenny hjelper deg sende meldinger til andre spillere, og så trenger du bare vente på at de sier ja. Det er veldig enkelt.

Etter løpetiden er over får du en megasøt liten babyhest som du setter i hans eller hennes egen lille stall på gården din. Dette var min favorittdel av spillet. Det knøttlille føllet var kjempegøy å leke med. Etterpå plasserer du fjøset til føllet ditt ett eller annet sted på gården.

Det er kjempemasse å gjøre i dette spillet. Jeg kjedet meg aldri, og nye temaer kommer og går hele tiden, som Høsttakkefest og Halloween. Det jeg likte aller mest med appen var at racene var enkle å spille, og det hjelper deg med alt du trenger for å drive en så god hestegård som mulig. Bare vær klar over at du vil komme til å bruke ekte penger for kjøpe spillmynter.

Tilleggsinformasjon

OS

iOS 5, iOS 6, iOS4

Plattform

iPad, iPhone

Kostnadstype

Gratis

Egnet for aldre

11+, 4-6, 7-10

Vurdering

★★★★

Video

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “Derby Days”

*