Clever Kids: Pony World

Clever Kids - Pony World
Clever Kids: Pony world - spill for PC, Wii, NDS

$7.99


Jenter som er interessert i stall, stell av hest og å lære mer om ponnier og hesteavl, vil elske dette morsomme og lærerike spillet som utvikler mange matematiske og kognitive egenskaper.

Kjøp spill

Clever Kids - Pony World
Clever Kids: Pony world - spill for PC, Wii, NDS

Spennende og lærerikt hestespill for jenter

Clever Kids: Pony World gir deg muligheten til å oppleve hvordan livet i stallen virkelig er. Roboten Sprocket leder deg gjennom spillet og viser deg hvordan du steller for de vakre og aktive hestene dine på en enkel og lettfattelig måte.

Det som gjør dette spillet spesielt moro er at stallene er interaktive og du kan bruke skjermen til å styre dyrene og spille spillet. Du kan spille gjemsel med hestene, og du kan bryne deg på mange typer puslespill og tankenøtter. Du vil bli overrasket over hvor mye fakta om hester og ponnier du kan lære deg ved å spille dette spillet. Du står foran timevis av underholdning og kos bare med å leke med ponnien din og andre dyr i stallen.

Jeg likte utfordringen med Shape-spillet hvor jeg var nødt til å få rett brikke inn i rette form for å kunne bygge en ponni og låse opp deler av spillet. Det var også fint å besøke Pony World Stables hvor alle ponnier bor, og lære noen utrolige fakta om ponnier. Skytebanen med matematiske spørsmål var også spennende. Spot the difference-spillet var litt vanskelig til å begynne med, men var i grunnen et bra spill. Det var en fin opplevelse å kunne strigle den sølete hesten min, og ponniquizen var også bra. Jeg husket alle faktaene!

Totalt sett er dette et søtt hestespill. Det er enkelt å lære og styre, og har tonnevis av utfordringer og ting å gjøre. For dem som liker å spille hestespill er Clever Kids: Pony World et utmerket valg.

Tilleggsinformasjon

OS

Windows 7, Windows Vista, Windows XP

Kostnadstype

Betaling

Egnet for aldre

4-6, 7-10

Vurdering

★★★

Video

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “Clever Kids: Pony World”

*