A Virtual Horse

A Virtual Horse - Hestespill
A Virtual Horse nettleserspillA Virtual Horse - hestespilletA Virtual Horse - Gem -En ponni fra spillet

Gratis


A Virtual Horse er et komplisert men spennende spill som gir spillere muligheten til å utvikle ferdigheter innen avl, konkurranser, daglige aktiviteter på en hestegård og en rekke andre.

Spill nå

A Virtual Horse - Hestespill
A Virtual Horse nettleserspillA Virtual Horse - hestespilletA Virtual Horse - Gem -En ponni fra spillet

Spennende hestespill i virtuell by

A Virtual Horse er et internettspill som involverer hester, en virtuell by og mange andre komponenter i et miljø som passer for alle aldre. Det er tilrettelagt for mange oppgaver i spillet, og spillerne kan sette seg mange mål. De kan bygge en gård for hestene sine, avle fram bestemte farger på hestene, spille hestespill, lære om hesters genetikk, trene hester for stevner og produsere saltøy til konkurranser. Noen ønsker å utvikle hesteferdighetene sine, mens andre bare ønsker å ale opp de beste hestene og skravle med vennene sine.

Spillet har to hestetyper som kan avles, ales opp og påmeldes konkurranser. De vanlige hestene teller over hundre dyr og fins i kategoriene vanlig, ponni eller kjørehest. De magiske hestene består av raser som ikke fins i virkeligheten og inkluderer mytologiske raser som enhjørning og pegasus, og tøyseraser som vingesebra eller ponnipeg. En viktig karakteristikk ved enhver rase er fargen, og spillere lærer hvordan de kan avle fram den fargen de ønsker for hesten sin basert på hestens genetikk og fargene på hesteforeldrene.

Når spillet starter har spilleren én hest, litt saltøy til hesten, fòr, 15000 mynter, ingen erfaringspoeng og befinner seg på nivå 1. Målet er å avansere til høyere nivåer, noe som blir til ved at man går til stallen og påmelder hesten på så mange hestestevner som mulig. Hvert stevne påmeldt gir 15 erfaringspoeng, og det kreves 1000 for å avansere til neste nivå. Du kan også tjene erfaringspoeng ved å jobbe i stallen som stallhjelp eller veterinær.

Spillet tilbyr mange måter for spillerne å følge interessene sine på. En av dem er å bygge opp gården ved å oppgradere bygninger, samle råmaterialer, skape arbeidsplasser på gården og leie inn andre spillere. En annen måte er å produsere saltøy som kan selges på markedet. Spilleren kan også bli trener, som gir spesielle bonuspoeng, eller bli en rytter som er eksepsjonelt god i konkurranser og på utstillinger. Til slutt kan spillerne gå inn i praterom, skrive blogger, og rollespille med andre spillere.

Det er så mange forskjellige aktiviteter i dette spillet at det garantert vil gi mange timers underholdning til dem som spiller det.

Tilleggsinformasjon

Plattform

Nettleserspill

Egnet for aldre

11+, 4-6, 7-10

Kostnadstype

Gratis

Vurdering

★★★

Anmeldelser

Det er ingen omtaler ennå, ønsker du å sende inn din?

Skriv en anmeldelse “A Virtual Horse”

*