Hestespill med trening

Hestespill med trening gir deg muligheten til å trene en hest til en skikkelig konkurranse, eller ditt livs viktigste veddeløp. Selv om du ikke kan det minste om hester er disse spillene enkle å lære, og virkelig morsomme å spille. Hvis du er på jakt etter å lære deg hvordan man driver en vellykket avlsgård, eller hva som skal til for å skape en champion, vil du finne et spill i denne kategorien som passer. Mange av de beste treningsspillene for hest er gratis eller koster veldig lite. Ikke la deg lure av prisen, disse spille tilbyr skarp grafikk, interessante historier, minispill og et tonn med hestefakta som vil forbløffe alle vennene dine.

Viser alle 6 resultater

 • Star Stable online hestespill

  Star Stable

  Rangert 3.80 av 5
  Gratis

  Dette er uten tvil det mest fantastiske hestespillet for PC. Suveren drømmegrafikk, god historie og masse eventyr. Man blir simpelthen helt hekta på dette spillet. • My pony stables 2 hestespill for PC

  My Pony Stables 2

  $11.49


  Dette spillet er for unge jenter som ønsker å lære hvordan man driver en hestegård, og hvordan man gjør den til en suksess gjennom avl og ved å trene hestene til å bli championer.


 • Jumping horses: Champions - Sprangridningshestespill for iPad

  Jumping Horses Champions

  $0.99


  Denne appen handler og sprangridning og er både kjapp og vanedannende!


 • Race Horse Champions: Hestespill

  Race Horses Champions

  $0.99


  Pass på! Denne realistiske hesteappen er både vanedannende og veldig moro!


 • Derby Quest hesteapp - Avl en veddeløpshest

  Derby Quest

  Gratis


  Lev ut dine Kentucky Derby-fantasier med denne appen!


 • A Virtual Horse - Hestespill

  A Virtual Horse

  Gratis


  A Virtual Horse er et komplisert men spennende spill som gir spillere muligheten til å utvikle ferdigheter innen avl, konkurranser, daglige aktiviteter på en hestegård og en rekke andre.