Hestespill med stell av hest

Å ta vare på en ekte hest er et enormt ansvar som krever mye hardt arbeid, penger og tid. For unge jenter som ennå ikke er helt klare for å eie en hest, vil hestespill med stell av hest være et bra alternativ. Den virtuelle hesteverdenen virker veldig ekte, og byr på gode muligheter for hestefansen til å lære hvordan man tar vare på en hest. Fra grunnleggende fòring og strigling, til mer tekniske ferdigheter som trening og konkurranser; hestespill med stell av hest finner du på nær sagt alle spillplattformer.

Viser alle 8 resultater

 • Star Stable online hestespill

  Star Stable

  Rangert 3.80 av 5
  Gratis

  Dette er uten tvil det mest fantastiske hestespillet for PC. Suveren drømmegrafikk, god historie og masse eventyr. Man blir simpelthen helt hekta på dette spillet. • Family farm hestespill for PC og MAC

  Family Farm

  Gratis


  Family Farm lar spillere i alle aldre prøve seg som gårdsdriftsmagnat på 1800-tallet. Her kan du ha det gøy med å bygge, utvide og utvikle både hjem, familie, gårdsanlegg og dyrehold.


 • Riding Academy 2 - hestespill for NDS, PC, Wii

  Riding Academy 2

  $19.99


  Gjør deg klar for et eventyr med Pauline og vennene hennes der du steller for hester, rir på dem og prøver å redde akademiet fra en overraskende skjebne!


 • Clever Kids - Pony World

  Clever Kids: Pony World

  $7.99


  Jenter som er interessert i stall, stell av hest og å lære mer om ponnier og hesteavl, vil elske dette morsomme og lærerike spillet som utvikler mange matematiske og kognitive egenskaper.


 • My Horse, hestespill i App Store

  My Horse

  Gratis


  Hvis foreldrene dine ikke vil kjøpe en hest til deg er My Horse-appen noe for deg! På iPad og iPhone.


 • Horse Frenzy Hestespill for iPhone, iPad, iPod og Android

  Horse Frenzy

  Gratis


  Det er akkurat som tivolispillene du liker, men i tillegg får du ta med en hest hjem! • Riding Academy 1

  Riding Academy 1

  $6.99


  Jenter som er interessert i å se hvordan det er å gå på kostskole for hester og lære hvordan de kan trene dem der, vil synes dette spillet er kjempespennende og lærerikt.


 • My Horse & Me 2

  My Horse and Me 2

  $19.99


  Dette spillet tilbyr en komplett hestesportopplevelse i de mest realistiske grafiske omgivelser og med virkelighetstro animasjoner som gir spillerne muligheten til å utvikle sterke bånd med hestene deres.