Hestespill med ridning

Hestespill som inneholder ridning gir alle en mulighet til å ri på hest. Hestespill med ridning vil fryde hesteelskere i alle aldre, enten du velger et CD-spill eller et som kan spilles på din personlige underholdningsenhet. Disse spillene byr på alt fra rideturer gjennom landskapet til hvordan lære å styre din egen gård, samt noe for de som liker å konkurrere. Virkelighetsnære opplevelser, og muligheten til å møte andre hesteelskere, gjør disse spillene spennende. Gjennom økende vanskelighetsgrader utvikler spillerne ferdigheter mens de tar vare på, trener, rir, og viser fram hestene sine på stevner.

Viser alle 11 resultater

 • Star Stable online hestespill

  Star Stable

  Rangert 3.80 av 5
  Gratis

  Dette er uten tvil det mest fantastiske hestespillet for PC. Suveren drømmegrafikk, god historie og masse eventyr. Man blir simpelthen helt hekta på dette spillet. • My pony stables 2 hestespill for PC

  My Pony Stables 2

  $11.49


  Dette spillet er for unge jenter som ønsker å lære hvordan man driver en hestegård, og hvordan man gjør den til en suksess gjennom avl og ved å trene hestene til å bli championer.


 • Riding Academy 2 - hestespill for NDS, PC, Wii

  Riding Academy 2

  $19.99


  Gjør deg klar for et eventyr med Pauline og vennene hennes der du steller for hester, rir på dem og prøver å redde akademiet fra en overraskende skjebne!


 • Jumping horses: Champions - Sprangridningshestespill for iPad

  Jumping Horses Champions

  $0.99


  Denne appen handler og sprangridning og er både kjapp og vanedannende!


 • Horseland hestespill-anmeldelse

  Horseland

  Gratis


  Oppdag en hel ny verden av hester med denne kule nettsiden!


 • Derby Quest hesteapp - Avl en veddeløpshest

  Derby Quest

  Gratis


  Lev ut dine Kentucky Derby-fantasier med denne appen! • My Horse, hestespill i App Store

  My Horse

  Gratis


  Hvis foreldrene dine ikke vil kjøpe en hest til deg er My Horse-appen noe for deg! På iPad og iPhone.


 • My Horse Farm - Welcome to Trotterville - Hestespill

  My Horse Farm – Welcome to Trottersville

  $9.99


  Dette er det ideelle spillet for jenter som ønsker å lære mer om detaljene rundt driften av en hestegård. Du lærer hvordan du administrerer en gård, avler hester, og involveres i mange andre viktige aktiviteter.


 • Riding Academy 1

  Riding Academy 1

  $6.99


  Jenter som er interessert i å se hvordan det er å gå på kostskole for hester og lære hvordan de kan trene dem der, vil synes dette spillet er kjempespennende og lærerikt.


 • My Horse & Me 2

  My Horse and Me 2

  $19.99


  Dette spillet tilbyr en komplett hestesportopplevelse i de mest realistiske grafiske omgivelser og med virkelighetstro animasjoner som gir spillerne muligheten til å utvikle sterke bånd med hestene deres.


 • Let's ride - Champions Collection - Hestespill

  Let’s Ride Champions Collection

  $49.99


  Dette er et spennende og utfordrende spill for unge jenter som ønsker å forbedre rideferdighetene sine og delta i verdenskjente hestearrangementer.