Hestepill med ponnier

Jenter i alle aldre elsker å spille heste- og ponnispill. Avl, utvelging, stell og trening av hester har aldri vært morsommere. Heste- og ponnispill er lærerike og festlige på samme tid, og de lærer spillerne om forskjellige raser, pengehåndtering, grunnleggende hestestell med mer. Hestespill med ponnier er tilgjengelige for alle ferdighetsnivåer og interesseområder. Det fins et spill for deg, enten du liker sprang, løp, eller bare stelle for hesten din på en gård. Virtuelle hestespill gir deg muligheten til å jobbe på gårder og forberede hesten din til konkurranser. Mange av konseptene som læres bort i disse spillene hjelper unge jenter øve seg på beslutninger i det virkelige liv.

Viser alle 6 resultater

 • My pony stables 2 hestespill for PC

  My Pony Stables 2

  $11.49


  Dette spillet er for unge jenter som ønsker å lære hvordan man driver en hestegård, og hvordan man gjør den til en suksess gjennom avl og ved å trene hestene til å bli championer. • Unpleasent horse: iPhone, iPad og iPod Arkade-hestespill

  Unpleasant Horse

  Gratis


  (Advarsel! Voldelig spill) Trav på den mørke siden med denne vanedannende appen!


 • Horse hair studio: Hestespill for iPad

  Horse Studio

  Gratis


  Gi ponnien din en makeover, så blir hun klar for kamera på null komma niks!


 • Clever Kids - Pony World

  Clever Kids: Pony World

  $7.99


  Jenter som er interessert i stall, stell av hest og å lære mer om ponnier og hesteavl, vil elske dette morsomme og lærerike spillet som utvikler mange matematiske og kognitive egenskaper.


 • My Little Pony - Vennskap er ren magi

  My Little Pony: Vennskap er ren magi

  Gratis


  Hvis du elsker tv-serien, vil du ikke bli skuffet av denne appen med sin fantastiske grafikk og minispill i spillet.


 • A Virtual Horse - Hestespill

  A Virtual Horse

  Gratis


  A Virtual Horse er et komplisert men spennende spill som gir spillere muligheten til å utvikle ferdigheter innen avl, konkurranser, daglige aktiviteter på en hestegård og en rekke andre.