Pedagogiske hestespill

Hvis du alltid har drømt om å eie en hest, men ennå ikke eier en, vil pedagogiske hestespill hjelpe deg å forberede til den store dagen. Grunnleggende hestestell, inkludert strigling og grunnarbeid, så vel som mer avanserte aktiviteter som ridning og utstilling vil gi god, elementær hestekunnskap for noen og enhver. Spill inkluderer også muligheter til å utvide andre ferdigheter, som for eksempel matte, lesing, generell forståelse, samarbeid med andre og evnen til å følge instrukser. Praktisk og morsomt går side ved side i disse spillene.

Viser alle 3 resultater

 • Riding Academy 2 - hestespill for NDS, PC, Wii

  Riding Academy 2

  $19.99


  Gjør deg klar for et eventyr med Pauline og vennene hennes der du steller for hester, rir på dem og prøver å redde akademiet fra en overraskende skjebne! • Clever Kids - Pony World

  Clever Kids: Pony World

  $7.99


  Jenter som er interessert i stall, stell av hest og å lære mer om ponnier og hesteavl, vil elske dette morsomme og lærerike spillet som utvikler mange matematiske og kognitive egenskaper.


 • Riding Academy 1

  Riding Academy 1

  $6.99


  Jenter som er interessert i å se hvordan det er å gå på kostskole for hester og lære hvordan de kan trene dem der, vil synes dette spillet er kjempespennende og lærerikt.