Internett hestespill

Elsker du hester og spill? Det gjør vi også! Derfor har vi laget en liste med mange hestespill på Internett og anmeldt dem her. Disse spillene kan spilles direkte i nettleseren din over Internett, som for eksempel hestespill for Facebook, nettleseren din, eller Flash-spill. Noen hestespill på Internett må installeres først. I disse spillene kan du blant annet delta i konkurranser, stelle med hesten din eller avle nye, det er helt opp til deg. Les anmeldelsene og prøv noen spill.

Viser alle 4 resultater

 • Star Stable online hestespill

  Star Stable

  Rangert 3.80 av 5
  Gratis

  Dette er uten tvil det mest fantastiske hestespillet for PC. Suveren drømmegrafikk, god historie og masse eventyr. Man blir simpelthen helt hekta på dette spillet. • Family farm hestespill for PC og MAC

  Family Farm

  Gratis


  Family Farm lar spillere i alle aldre prøve seg som gårdsdriftsmagnat på 1800-tallet. Her kan du ha det gøy med å bygge, utvide og utvikle både hjem, familie, gårdsanlegg og dyrehold.


 • Horseland hestespill-anmeldelse

  Horseland

  Gratis


  Oppdag en hel ny verden av hester med denne kule nettsiden!


 • A Virtual Horse - Hestespill

  A Virtual Horse

  Gratis


  A Virtual Horse er et komplisert men spennende spill som gir spillere muligheten til å utvikle ferdigheter innen avl, konkurranser, daglige aktiviteter på en hestegård og en rekke andre.