Hestespill med dressur

Hvis du elsker hester er hestespill med dressur akkurat noe for deg. Gi deg i vei med avl, trening og utstilling av den beste hesten din. Hestespill med dressur tar deg til en verden med konkurranseutstillinger, og gjør at du kan ta og føle på forventningen og spenningen som sporten har å by på. Hestespill med dressur er morsomme og utfordrende på samme tid, og byr på alt fra hårreisende eventyr til koselige stunder hvor du steller og trener din firbeinte følgesvenn.

Viser alle 4 resultater

 • Riding Academy 2 - hestespill for NDS, PC, Wii

  Riding Academy 2

  $19.99


  Gjør deg klar for et eventyr med Pauline og vennene hennes der du steller for hester, rir på dem og prøver å redde akademiet fra en overraskende skjebne! • Riding Academy 1

  Riding Academy 1

  $6.99


  Jenter som er interessert i å se hvordan det er å gå på kostskole for hester og lære hvordan de kan trene dem der, vil synes dette spillet er kjempespennende og lærerikt.


 • My Horse & Me 2

  My Horse and Me 2

  $19.99


  Dette spillet tilbyr en komplett hestesportopplevelse i de mest realistiske grafiske omgivelser og med virkelighetstro animasjoner som gir spillerne muligheten til å utvikle sterke bånd med hestene deres.


 • Let's ride - Champions Collection - Hestespill

  Let’s Ride Champions Collection

  $49.99


  Dette er et spennende og utfordrende spill for unge jenter som ønsker å forbedre rideferdighetene sine og delta i verdenskjente hestearrangementer.