Hestespill med avl

Hestespill med avl bringer en verden innen hesteavl, løp og gårdsledelse fra veddeløpsbanen, stallen, jordet og showringen og inn i stuen din. Du kan mingle med andre hesteavlere og skape den perfekte hesten til din disiplin, som du så enten kan selge eller beundre ute på ditt eget jorde. Disse virtuelle spillene varierer fra gratis med oppgraderbare medlemskap, til CD-spill for PC. Mange av disse spennende spillene kan også nytes på iPad, iPhone eller iPod, så vel som på Mac eller Internett. Virtuelle hestespill med avl byr på perfekt underholdning for jenter i alle aldre.

Viser alle 9 resultater

 • Family farm hestespill for PC og MAC

  Family Farm

  Gratis


  Family Farm lar spillere i alle aldre prøve seg som gårdsdriftsmagnat på 1800-tallet. Her kan du ha det gøy med å bygge, utvide og utvikle både hjem, familie, gårdsanlegg og dyrehold. • My pony stables 2 hestespill for PC

  My Pony Stables 2

  $11.49


  Dette spillet er for unge jenter som ønsker å lære hvordan man driver en hestegård, og hvordan man gjør den til en suksess gjennom avl og ved å trene hestene til å bli championer.


 • Clever Kids - Pony World

  Clever Kids: Pony World

  $7.99


  Jenter som er interessert i stall, stell av hest og å lære mer om ponnier og hesteavl, vil elske dette morsomme og lærerike spillet som utvikler mange matematiske og kognitive egenskaper.


 • Derby Day's: Let's ride - Hestespill for iPad

  Derby Days

  Gratis


  Pakk sekken og flytt inn i drømmegården for hester med denne appen!


 • Horseland hestespill-anmeldelse

  Horseland

  Gratis


  Oppdag en hel ny verden av hester med denne kule nettsiden!


 • Horse racing winner 3D

  Horse Racing Winner 3D

  Gratis


  Race hardt og race fort med denne appen! • Derby Quest hesteapp - Avl en veddeløpshest

  Derby Quest

  Gratis


  Lev ut dine Kentucky Derby-fantasier med denne appen!


 • A Virtual Horse - Hestespill

  A Virtual Horse

  Gratis


  A Virtual Horse er et komplisert men spennende spill som gir spillere muligheten til å utvikle ferdigheter innen avl, konkurranser, daglige aktiviteter på en hestegård og en rekke andre.


 • My Horse Farm - Welcome to Trotterville - Hestespill

  My Horse Farm – Welcome to Trottersville

  $9.99


  Dette er det ideelle spillet for jenter som ønsker å lære mer om detaljene rundt driften av en hestegård. Du lærer hvordan du administrerer en gård, avler hester, og involveres i mange andre viktige aktiviteter.