Wii hestespill

Wii byr på en flott plattform som har mange spennende spill fra hestesportens verden. Hestespill for Wii strekker seg fra sommereventyr på akademi, til det å lære alt om avl på en spennende og lærerik måte, og her lister vi opp alle vi har anmeldt. Hestespill for Wii hjelper spillere å utvikle kritisk tenkning, besluttsomhet og sosiale ferdigheter. Spill i spillene gir masse variasjon og øvelse til konkurranser, noe som holder spenningen gående. Spill for Wii varierer i pris og kompleksitet, så det er viktig å kjøpe spill som ikke bare passer interessene dine, men også evnene dine.

Viser alle 3 resultater

 • Riding Academy 2 - hestespill for NDS, PC, Wii

  Riding Academy 2

  $19.99


  Gjør deg klar for et eventyr med Pauline og vennene hennes der du steller for hester, rir på dem og prøver å redde akademiet fra en overraskende skjebne! • Clever Kids - Pony World

  Clever Kids: Pony World

  $7.99


  Jenter som er interessert i stall, stell av hest og å lære mer om ponnier og hesteavl, vil elske dette morsomme og lærerike spillet som utvikler mange matematiske og kognitive egenskaper.


 • My Horse & Me 2

  My Horse and Me 2

  $19.99


  Dette spillet tilbyr en komplett hestesportopplevelse i de mest realistiske grafiske omgivelser og med virkelighetstro animasjoner som gir spillerne muligheten til å utvikle sterke bånd med hestene deres.