Online hestespill

Å spille online hestespill er en god måte å ha det gøy på for jenter som elsker hester. Det er så mye å gjøre i disse spillene, og det beste er at mange av dem er gratis! Det fins spill som passer for deg uansett hvilken disiplin du liker best, engelsk eller Western. Jenter elsker å møte andre hesteelskere og konkurrere i alle de fine arrangementene som fins der ute. Virtuelle online hestespill er ekstremt realistiske og byr på muligheter for enhver hestefan til å lære noe nytt mens de har det gøy. Skap personlige avatarer, avl og tren hester, og konkurrer i utfordrende turneringer. Spill online hestespill på din PC eller Mac.

Viser alle 3 resultater

 • Star Stable online hestespill

  Star Stable

  Rangert 3.80 av 5
  Gratis

  Dette er uten tvil det mest fantastiske hestespillet for PC. Suveren drømmegrafikk, god historie og masse eventyr. Man blir simpelthen helt hekta på dette spillet. • Horseland hestespill-anmeldelse

  Horseland

  Gratis


  Oppdag en hel ny verden av hester med denne kule nettsiden!


 • A Virtual Horse - Hestespill

  A Virtual Horse

  Gratis


  A Virtual Horse er et komplisert men spennende spill som gir spillere muligheten til å utvikle ferdigheter innen avl, konkurranser, daglige aktiviteter på en hestegård og en rekke andre.