NDS hestespill

Du vil aldri kjede deg mens du spiller hestespill for Nintendo DS. Nintendo har mye for folk i farta som elsker hester. Lær det grunnleggende innen omsorg for hesten, inkludert strigling, trening og avl. Disse hestespillene for NDS lar deg ta del i historier og besøke en verden av ponnier. Du kan skreddersy dine egne hester og gi dem fancy saltøy som matcher. Enten du er på bussen, i bilen eller bare slapper av, vil hestespillene fra Nintendo gi deg læring og holde deg opptatt.

Viser alle 3 resultater

 • Riding Academy 2 - hestespill for NDS, PC, Wii

  Riding Academy 2

  $19.99


  Gjør deg klar for et eventyr med Pauline og vennene hennes der du steller for hester, rir på dem og prøver å redde akademiet fra en overraskende skjebne! • Clever Kids - Pony World

  Clever Kids: Pony World

  $7.99


  Jenter som er interessert i stall, stell av hest og å lære mer om ponnier og hesteavl, vil elske dette morsomme og lærerike spillet som utvikler mange matematiske og kognitive egenskaper.


 • My Horse & Me 2

  My Horse and Me 2

  $19.99


  Dette spillet tilbyr en komplett hestesportopplevelse i de mest realistiske grafiske omgivelser og med virkelighetstro animasjoner som gir spillerne muligheten til å utvikle sterke bånd med hestene deres.